Ditmaal een themabox om komende oudejaarsavond tot een groot sociaal succes te maken. Een grote party met hinten via praten, uitbeelden of tekenen? Of misschien hinten via toveren met woorden en speuren binnen het spectrum? Aan jou de keus!

Wordt dit ‘m? En welke spellen wil je dan (kies er 2)? Type ‘themabox + de gekozen spellen‘ in de opmerkingen van je bestelling. Of toch niet gecharmeerd en wil je een eigen/andere verrassing? Kan ook – klik hier!

Elke 3 maanden ontvang je van ons een verrassingsbox. Je kunt je box pauzeren of annuleren (geen opzegtermijn) door in je Mijn account pagina te kiezen voor de gewenste actie, onder het kopje ‘Abonnementen’. Of door een mailtje te sturen naar info@dobbels.nl – verwerken wij ‘m voor je!

Tekenen, praten, uitbeelden. Hint raak!

Nummer 1 partyspel in Scandinavië! Laat je teamgenoten begrippen raden door jouw gepraat, geteken of gebaren. Krijg, geef of steel die hints. Leuk!

Klikken maar

Tover met woorden en beslis zorgvuldig waar op het spectrum je team zit. Geef een hint binnen het spectrum van jullie beurt en hopelijk schat je team de positie op het spectrum goed in. Waar ergens zit “koffie” tussen “warm” en “koud”?

Hoe dichterbij het midden van het doel, des te meer punten je scoort. Elke ronde weer een nieuw spectrum met een nieuwe doelpositie. Intens!

Klik hier

Lees die gedachten …

Openhartig!

Deel, kijk terug, herinner, blik vooruit. Openhartig het jaar uit!

Klikken maar

Meer dan 7 miljoen keer verkocht! Als volgt: zeg iets over één van de kaarten in je hand. Je kunt iets vertellen, zingen of rijmen, wat je maar wil. Vervolgens kiezen de andere spelers een kaart uit hun hand die het beste aansluit bij wat jij net zei.

De gekozen kaarten worden samen geschud met de oorspronkelijke kaart. Vervolgens worden ze opengedraaid en moeten de spelers raden welke de oorspronkelijke kaart is. Hoe zat jij met je gedachten?

Klik hier

Ontrafel de verteller!

Verrassing!

Een extra spel? Een leuke puzzel? Laat je verrassen met dit 3e item!

Klikken maar