Wild en gedroogd: de bijzondere en kleurrijke LEGO bloemen

Een nieuw jaar betekent nieuwe (LEGO) bloemen, dachten ze bij LEGO. Met veel trots en plezier introduceren we bij Dobbels de twee nieuwe LEGO boeketten. Aanschouw het LEGO Wilde bloemenboeket en het LEGO Gedroogde bloemen tafelstuk. Bij Dobbels weten we: beide LEGO boeketten zijn een frisse, originele uitbreiding van de smaakvolle LEGO Botanical Collection!

LEGO bloemen boeketten. Waarom zijn ze ook alweer leuk?

Hieronder sommen we de voordelen nogmaals op. Handig he?

  • LEGO bloemen boeketten bezorgen jou een heerlijke portie nostalgisch bouwen. Lekker terugdenken aan de tijd dat je hele kamer vol lag met LEGO blokjes. School uit en gezellig met vriendjes en vriendinnetjes spelen met de blokjes!
  • Duurzame bedoeling ook, die LEGO bloemen! De bloemen hebben geen water nodig en vergaan ook niet. Ze kunnen af en toe wat stoffig worden maar dat heb je snel weer opgedoft.
  • Je hebt altijd wat in huis en de LEGO bloemen blijven langer mooi staan dan andere bloemen. Scheelt op de langere termijn ook nog enkele knaken.
  • Hip tot en met! Met de LEGO bloemen ben je helemaal bij de tijd, steel je de show en toon je enorm je creabea kant.
  • Leuk om te krijgen, vanwege bovenstaande redenen, en leuk om te geven – dubbel winnen dus.
Man Love GIF - Find & Share on GIPHY

En nu dus eentje met wilde bloemen en gedroogde bloemen?

Het LEGO Wilde bloemenboeket zit vol met fel gekleurde wilde bloemen als klaprozen, havikskruid, leeuwenbekje, boterbloem en meer. Vergeleken met het eerste LEGO bloemenboeket heeft deze 939 stenen tellende set veel fellere kleuren en staat ‘ie nog levendiger in je huis!

Het LEGO Gedroogde bloemen tafelstuk is weer geheel anders dan de andere boeketvormige sets. Deze set (812 stenen) is juist bedoeld als tafelstuk, plat liggend op tafel. Uitgevoerd met echte herfstkleuren als bruin, oranje, groen en beige. De echte LEGO kenner zal herkennen dat enkele onderdelen in nieuwe kleuren zijn gemaakt – zoals de bekende dennenboom, nu in olijfgroen.

Je kunt zelfs meerdere sets (3) combineren tot een stervormige variant. Ook heeft LEGO de set voorzien van een ophangsysteem, helemaal geïntegreerd in de onderkant van de set. Om er een LEGO Gedroogde bloemenstuk voor aan de muur van te maken!

De LEGO gedroogde bloemen in het wild

Dobbels vriendin Monique, op Instagram te vinden als Stermoow, wist niet hoe snel ze het Gedroogde bloemen tafelstuk in huis moest halen. Zo geschiedde dus ook. Ze ging aan de slag en stuurde ons enkele kiekjes. Wat een stuk is het toch hè, daar op de vintage kast!

Monique laat ook zien hoe het ophangsysteem helemaal geïntegreerd is in de onderkant van de set. We waren bij Dobbels even bang dat het ophangstuk als extra blokjes aan de onderkant van het Gedroogde bloemen tafelstuk was gemonteerd. En we zagen het al van de muur vallen; dat je vervolgens de rest van je zondagmiddag kan besteden aan stukjes zoeken in je woonkamer … Dit gekozen ontwerp moet zo stevig genoeg zijn om het gedroogde bloemenstuk aan de muur bij elkaar te houden.

Wat een mooie, eigentijdse sets toch maar weer. Mooie inspiratie voor die aanstaande verjaardag, Moederdag, lente in huis of gewoon lekker voor jezelf! 🌞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *