LEGO bloemen boeket in het wild: vol in bloei?

Het LEGO bloemen boeket! Bij Dobbels hebben we al de nodige keren gecommuniceerd over deze fantastische LEGO bloemen. Inmiddels zijn de bloemen al een tijdje te koop en staan ze ook bij veel mensen in het wild, in huis. Hoe gaat het de LEGO bloemen boeketten af? Waar staan ze zoal in het wild? En kunnen we ook nog even terug naar de roots van de LEGO bloemen – daar waar het allemaal begon? We gingen op onderzoek uit. Lees verder in deze blog en sta samen met Dobbels stil bij deze vragen over het LEGO bloemen boeket.

Boeket_1
LEGO boeket bij Dobbels – shinen voor de jodium muur!

LEGO bloemen boeket?

LEGO bloemen boeket? Hoe zat dat ook alweer? Nou, in het kort nog even: het LEGO bloemen boeket is hartstikke leuk om te geven en uiteraard ook erg leuk om te krijgen. Dan weet je genoeg, toch?

Grapjeee! Met deze uniek LEGO set klik je bloemen als een echte bloemist. Dit LEGO boeket bestaat uit bloemen met levendige kleuren en diverse vormen. Geïnspireerd op echte bloemen, zoals rozen, leeuwenbekjes, klaprozen, asters, madeliefjes en grassen. De bloemen zijn gemaakt van meer dan 17 bijzondere LEGO elementen met realistische vormen en kleuren. De stengels hebben verschillende lengtes. Het leeuwenbekje met zijn rechte stengel is bijvoorbeeld ca. 36 cm hoog.

En zoals het LEGO betaamt, kun je veel onderdelen aanpassen voor uniek resultaat. Zo kun je bloemblaadjes verstellen, zodat je op een leuke manier allerlei verschillende boeketten kunt maken. Dankzij de verstelbare stengels kun je het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen.

Wil je meer achtergrond? Brickfanatics heeft een hartstikke leuk artikel geschreven over hoe het LEGO bloemen boeket tot bloei (!) kwam. Klik hier voor hun artikel, met ook een designer video op het LEGO YouTube kanaal met ontwerper Anderson Grubb.

Ok, klinkt leuk. Is er nog meer?

Het LEGO bloemen boeket zou het LEGO bloemen boeket niet zijn zonder nog meer leuke bijkomstigheden. Hieronder sommen we ze op in een overzichtelijk lijstje. Handig he?

  • Het LEGO bloemen boeket bezorgt jou een heerlijke portie nostalgisch bouwen. Lekker terugdenken aan de tijd dat je hele kamer vol lag met LEGO blokjes. School uit en gezellig met vriendjes en vriendinnetjes spelen met de blokjes!
  • Duurzame bedoeling ook, die LEGO bloemen! De bloemen hebben geen water nodig en vergaan ook niet. Ze kunnen af en toe wat stoffig worden maar dat heb je snel weer opgedoft.
  • Je hebt altijd wat in huis en de LEGO bloemen blijven langer mooi staan dan andere bloemen. Scheelt op de langere termijn ook nog enkele knaken.
  • Hip tot en met! Met de LEGO bloemen ben je helemaal bij de tijd, steel je de show en toon je enorm je creabea kant.
  • Leuk om te krijgen, vanwege bovenstaande redenen, en leuk om te geven – omdat je weet dat het leuk is de LEGO bloemen te krijgen. De cirkel is zo rond.

Klinkt goed. Maar waar zet ik die LEGO bloem dan in huis?

Horen we jou nu denken. Onze trouwe fans hebben enkele kiekjes geschoten van hun nieuwe beste vriendin en die naar ons gestuurd. Zie hieronder een mooie collage van de LEGO bloemen in het wild. Oftewel: ze gaan lekker in een verscheidenheid aan vazen en plekjes. De perfecte aanvulling op jouw habitat!

En Dobbels’ vriendin Stermoow is echt los gegaan met het LEGO bloemen boeket in huis. Ze wilde ons meenemen in haar bouwplezier en schoot daarna nog enkele kleurrijke kiekjes thuis. En klik hier voor een kort filmpje van haar bouwproces. Dit wilden we jullie niet laten ontgaan!

Wauw! Dit wil ik ook. En ik wil meer van dit!

Dat snappen we maar al te goed. Klik dan hier verder voor het LEGO bloemen boeket en sla je slag. Of kijk ook eens naar andere LEGO bloemenkunst voor hun orchidee, bonsaiboom of bloemenkunst voor aan de muur. Nostalgisch klikken en sfeer in huis gaan steentje voor steentje samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *