Hoeveel dagen tot kerst? Hoeveel weken tot kerst? Hoeveel uren tot kerst? Aftellen tot kerst!

Hoeveel dagen tot kerst?

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel dagen tot kerst?
  2. Nog even tot kerst: tijd voor weetjes en voorbereiden

1. Hoeveel dagen tot kerst?

Hoeveel dagen tot kerst? Kom volledig in kerstsferen en tel enorm af met Dobbels! Daarom hieronder ons handige telraam. Zo zie je precies hoeveel weken tot kerst. Ook hoeveel dagen tot kerst. En ook hoeveel uren tot kerst en zelfs hoeveel seconden het nog duurt tot kerst. πŸŽ…

Hoeveel nachtjes slapen tot kerst? Een hele begrijpelijke vraag. Kijk snel verder en je weet het aantal nachtjes totdat de mooiste tijd van het jaar weer aanbreekt.

https://youtu.be/ZXI7FwxIpXU
Hoeveel dagen tot kerst telt de Kerstman?
 
 

Hoeveel dagen tot kerst?

Om precies te weten hoe lang het nog duurt voordat de gezelligste tijd van het jaar weer aanbreekt. En dus zoveel dagen voorpret!

Hoeveel dagen tot kerst?

Zo lang heb je nog om vrienden en familie uit te nodigen voor het kerstdiner. Of om die foute kersttrui van zolder te halen of andere voorbereidingen te treffen.

Hoeveel dagen tot kerst?

Om kerstkadootjes uit te zoeken en iedereen te verrassen met iets leuks voor onder de boom!


2. Nog even tot kerst: tijd voor weetjes en voorbereiden

Waar komt de kerstman vandaan? Wat doet de kerstman totdat het kerst is? En hoe bereidt hij zich voor op kerst? Bij Dobbels zijn we daar erg benieuwd naar. We gingen daarom op onderzoek uit en op zoek naar de kerstman om hem wat dingen te vragen en misschien ook een handje te helpen.

De komende weken nemen we jullie mee in onze zoektocht naar/met de kerstman, het verhaal van kerst en de kerstman en kijken we mee met alle voorbereidingen van onze favoriete baardmans en zijn elfjes en rendieren.

En nu?

Hoeveel dagen tot kerst. Kerstman geniet op het strand van vakantie. Aftellen tot kerst.

Voor nu, eind augustus, kunnen we melden dat de kerstman ergens is gespot, chillend aan het strand. Land en locatie laten we voor zijn gemoedsrust even in het midden. πŸ–οΈπŸŒ΄ Oh, en ook nog bij Dobbels in de tuin …

Hoeveel dagen tot kerst? Eerst even chillen bij Dobbels in de tuin …